Mõdrikul räägitakse muutuvast tööst

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus korraldab 2.–6. oktoobrini üleeestilist ettevõtlusnädalat, mille peateemaks on vastutustundlik ettevõtja.

Nädala jooksul toimuvad Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis (LVRKK) huvitavad loengud, saab mängida majandusmänge ning kuulata ettevõtjate kogemuslugusid. Samuti saab registreeruda tasuta nõustamisele. Nädala peaesinejaks on tööõnneekspert Tiina Saar-Veelmaa.

Kolmapäeval toimuva avatud loengu sisumärksõnadeks on töö tulevikus, töökohtade ja -iseloomu muutumine, ühiskonna ootused töötajatele ja tööandjatele ning kohanemine töömaailma muutustega.

LVRKK ettevõtlusnädala eesmärgiks on arendada õppijates ettevõtlikku eluhoiakut, tõsta ettevõtlusteadlikkust ja anda õppijatele ettevõtlusega seotud teadmisi. Nädala kava on leitav LVRKK veebilehel ja Facebookis. Huvilised on oodatud osalema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles