Varjupaikadest saab musti kasse loovutustasuta

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Oktoobris saab loomade varjupaikadest võtta musta värvi kassi tavapärase loovutustasuta. Nii ka Lääne-Virumaal. Rakveres asuva varjupaiga juhataja Anneli Sokolov ütles, et kassid ei ole üleni mustad, vaid mõnel on ka väike valge täpp. 

Anneli Sokolov ütles, et inimesed üldiselt ei pelga endale musta kassi võtta. "Ka mul endal on musta värvi kass," sõnas Sokolov.

Lääne-Virumaal on praegu valida kuue musta kassi vahel, ilusaid kiisukesi saab vaadata SIIT.

Eelmise aasta oktoobris pakuti Lääne-Virumaal musta kassi kampaaniaga 11 kiisut, neist seitse võeti uude koju.

Varjupaikade MTÜ tähistab oktoobris juba neljandat aastat musta kassi kuud, mille vältel saab kõikidest varjupaikadest Läänemaal, Pärnus, Tallinnas, Valgas, Viljandis, Virumaal ning Võrus adopteerida musta kassi ilma tavapärase loovutustasuta, teatas MTÜ esindaja.

"Möödunud aasta oktoobris leidis endale uue kodu rekordarv kasse, täpsemalt 199, samasugust edu soovime oma hoolealustele ka sel aastal," ütles Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks.

"Kindlasti ei loovuta me loomi enne, kui oleme veendunud, et inimese soov on tõsine ja ta on loomale valmis kodu pakkuma mitte ainult Halloweeniks, vaid pikkadeks aastateks," lisas Priks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles