Meelis Parijõge tunnustati kuldse vapimärgiga

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Parijõgi.
Meelis Parijõgi. Foto: Ain Liiva

Aqva Hotel & Spa konverentsikeskuses toimunud Lääne-Virumaa turismifoorumil andis Lääne-Viru maavanem Marko Torm Lammasmäe puhkekeskuse järjepideva arendamise ning saunakultuuri tutvustamise eest maakonna kuldse vapimärgi Meelis Parijõele.

Hingestatud panuse eest Neeruti mõisakompleksi taastamisel tunnustati maavalitsuse tänukirjaga Hanna ja Ander Ildi, Eesti kauneima, Käsmu–Võsu kergliiklustee rajamise eest Vihula vallavalitsust, maaelufestivali ellukutsumise ja arendamise eest Sõmeru vallavalitsust, entusiasmi eest UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluva Struve kaare tutvustamisel Aivar Niinemäed MTÜ-st PAIK, politseimuuseumi ekspositsiooni järjepideva arendamise eest sihtasutust Virumaa Muuseumid.

Etenduskunstide festivali Baltoscandal korraldamise eest Rakveres said tänukirja Velvo Väli sihtasutusest Rakvere Teatrimaja ja Priit Raud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles