Vinni omavalitsus kinkis korrakaitsjatele tõhusa abivahendi

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirkonnapolitseinik Jaagup Nõmmeloo, Vinni vallavanem Rauno Võrno ja abipolitseinik Aare Veedla.
Piirkonnapolitseinik Jaagup Nõmmeloo, Vinni vallavanem Rauno Võrno ja abipolitseinik Aare Veedla. Foto: Hilje Pakkanen

Vinni vallavanem Rauno Võrno andis neljapäeval valla piirkonnapolitseinikule Jaagup Nõmmeloole ja abipolitseinik Aare Veedlale üle tahvelarvutid, mille vahendusel saavad nad reaalajas vaadata turvakaamerate pilte ja vajadusel operatiivselt tegutseda.

Piirkonnapolitseinik Jaagup Nõmmeloo ütles, et tahvelarvuti on töös kindlasti abiks. Nõmmeloo sõnul ta turvakaamerate pilti pidevalt jälgima ei hakka, küll aga võivad salvestised olla hiljem abiks mingi õigusrikkumise avastamisel. Samuti saab nende vahendusel kiiresti kontrollida korravalvuritele laekunud infot.

Vinni vallas on üles seatud 16 turvakaamerat ja alates neljapäevast jõuab nende pilt ka kahe mundrikandjani.

Vallavanem Rauno Võrno sõnul on Vinni vald sel aastal jõuliselt panustanud valla turvalisusse, paigaldades valla erinevatesse kohtadesse ligemale paarkümmend videovalvekaamerat. Võrno kutsus videovalvesüsteemiga liituma ka vallas tegutsevaid ettevõtteid ja korteriühistuid, et ühiselt suurendada turvalisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles