Oleg Gross avas kaupluse Viljandis

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi Toidukaupade kaupluse avamine Viljandis.
Grossi Toidukaupade kaupluse avamine Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel avas suurärimees Oleg Gross järjekordse toidupoe, sedapuhku Viljandis Mulgi Marketi kaubanduskeskuses.

Sakala teatel oli rahvas poe avamist ootama tulnud juba paarkümmend minutit enne kella 10 ning pikk järjekord väravate taga püsis ka siis, kui pood oli juba avatud, sest nii paljudele uudistajatele ostukorve ei jätkunud.

Oleg Gross nentis, et eks päeva lõpus ole näha, kui suur rahva huvi on. «Hästi näeme me seda, kuidas rahvas meid vastu võtab, aga kuu aja pärast, sest hindadega me tulime küll enda teada siin vägagi vastu. Häbenemata ütlen, et põhitooted on siin alla soetushinna.»

Gross tõdes, et Viljandis on konkurents väga tugev ning seetõttu üritab ettevõte nii kuis võimalik konkurentsis püsida. Oma poe peamiseks trumbiks peab omanik eestimaisust. «Siga kuni lõpuks valmistooteni on meil oma ahelast. Me võime tõesti öelda, et meil on eestimaine toodang. Muidugi on meil ka importlihatooteid, ilma selleta ei saa.»

Põhiliseks avamisüllatuseks nimetas Gross põhitoodete väga soodsaid hindu. «Inimestele läheb korda, kui nad saavad oma ostukorvi võimalikult madala hinnaga. Avamissoodustus kestab meil kuu aega ja püüame edaspidi ka konkurentsi pakkuda. Usun, et suudame ühe poega siin Viljandis segadust tekitada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles