Rakveres valmis Eesti pikim suši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pidas Kroonikeskus oma 15. sünnipäeva, sünnipäevapeo naelaks kujunes omalaadse rekordi püstitamine. Rahva silma all valmis Rakveres Eesti seni kõige pikem suši.

Suši valmistamise eestvõtja oli restorani Sushi Tiger kollektiiv. Kuigi esialgu oli eesmärgiks teha 45-meetrine suši, siis seda üle mõõtes selgus, et suši on veel pikem - 48 meetrit ja 3 sentimeetrit.

Restorani Sushi Tiger perenaine Aire Kronberg ütles, et ettevõtmise idee tekkis koostöös Kroonikeskusega. Rekordsuši tegemiseks kulus ligikaudu kuuskümmend kilo keedetud riisi ja hõrgutis valmis umbes pooleteise tunniga.

Suši kokkurullimisel said osaleda kõik huvilised, samuti pakuti rooga maitsta kõigile Kroonikeskuse sünnipäevakülalistele.

Palju publikut kogus ansambli Põhja-Tallinn kontsert. Põhja-Tallinn oli täna Kroonikeskuse 15. sünnipäeva raames külaliseks Rakvere Kroonikeskuse Apollos, ansambliliikmed tutvustasid lisaks esinemisele huvilistele ka uue stuudioalbumi "Alati olemas" sünnilugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles