Tark ei torma: ametist lahkuvad Rakvere abilinnapead oma plaane veel ei tea

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Miltop ja Kairit Pihlak.
Rainer Miltop ja Kairit Pihlak. Foto: Arvet Mägi, Marianne Loorents, montaaž

Rakveres on sündinud uus võimuliit. See tähendab, et abilinnapeadena eri valdkondade eest vastutavad Rainer Miltop IRL-ist ja Kairit Pihlak sotsiaaldemokraatlikust erakonnast peavad leidma endale uued proovikivid.

Haridus- ja kultuurivaldkonna eest vastutav Kairit Pihlak rääkis, et ta ei tea praegu, mida edasi teeb. “Ma ei oska praegu seda veel öelda. On huvitavaid valdkondi, mis mind köidavad. Vaatan,” ütles Pihlak.

Majandusvaldkonna abilinnapea Rainer Miltop sõnas, et praegu on tal veel linnavalitsuses mõned nädalad tööd rassida. “Kui saab siin tööd ja tegemised üle antud, siis vaatame, mis edasi saab, tegevusest ilmselt puudust ei ole.”

Miltop, kes on mitme ettevõtmisega seotud, tunnistas, et äridega tuleb tal kindlasti edasi tegeleda.

Alaska mustikajoogi Kyäni turustajana tuntud praegune abilinnapea ütles, et tal on keeruline öelda, kas ka selles valdkonnas töökoormus tõuseb. “Asjad tuleb korralikult lõpuni teha, siis võtan natukeseks aja maha ja vaatan, kuidas edasi. Tormata pole kuskile plaanis,” lisas Miltop. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles