Siret Kotka-Repinski jätkab riigikogus tööd koos lapsega

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka-Repinski pojaga.
Siret Kotka-Repinski pojaga. Foto: Meelis Meilbaum

Riigikogu keskerakonna fraktsiooni liige Siret Kotka-Repinski jätkab kolmapäevast riigikogu liikme tööd, tehes seda koos 9. oktoobril sündinud pojaga.

Rahvastikukriisi komisjoni juht Siret Kotka-Repinski sõnas, et tema soov on töö ja pereelu ühendada ning poeg hakkab olema riigikogus emaga kaasas, teatas keskerakonna pressiesindaja. „Fraktsiooni liikmed on väga toetavad. Ma tänan neid selle eest ja usun, et me pere saab kenasti riigikogus koos hakkama,“ ütles Kotka-Repinski.

Kotka-Repinski kinnitas, et suureks abiks on talle lapse eest hoolitsemisel ema. Poja vanaema rolliks jääb last riigikogus hoida ajal, mil mõlemal lapsevanemal tuleb olla näiteks komisjonis või saalis hääletusel. „Kindlasti on väikese lapse kõrvalt tööd enam ja algul tuleb uue elukorraldusega veidi harjuda, kuid usun, et pere ja kolleegide toetusega on see võimalik,“ sõnas Kotka-Repinski ja lisas, et jätab avatuks ka võimaluse minna vajadusel vanemapuhkusele. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles