Juhkami ja Vassiljevi koduklubid said silmad pähe

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäeval mängiti nii Prantsusmaa kui ka Šveitsi võrkpalli meistrivõistluste teise vooru kohtumised, milles kandsid kaalukat rolli ka rakverlased ehk vastavalt Martti Juhkami ja Rainer Vassiljev. Mõlema mehe koduklubi sai kirja hooaja esimese võidu.

Martti Juhkami meeskond, Prantsusmaa kõrgliiga uustulnuk Tourcoing, oli külas Arago de Sète meeskonnal, keda võideti 3:0.

Avageim kallutati enda kasuks 27:25, teine 25:22 ja kolmas 25:17. Algrivistusse kuulunud Juhkami arvele kogunes meeskonna paremuselt teise mängijana üheksa punkti: 16 rünnakust lõi ta maha kaheksa, lisaks teenis ühe punkti blokist.

Treener Rainer Vassiljevi taktikepi all Šveitsi meistriliigas võistlev Volley Schönenwerd meeskond alistas omakorda võõrsil VBC Uni Bern tiimi 3:2.

Vassiljevi koduklubi võitis kaks esimest geimi 25:22 ja 25:21, kaotas siis kaks järgmist ühesuguse skooriga 23:25 ning võitis otsustava viienda geimi 15:10.

Kolmandas voorus kohtub Volley Schönenwerd pühapäeval vastaste väljakul Volley Luzern meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles