Reklaamiguru viiks Rakvere jõulupuu Tallinnasse

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere mullune jõulupuu.
Rakvere mullune jõulupuu. Foto: Kasper Mäe

Reklaamibüroo Tank loovjuht Joel Volkov andis ERR-i saates Ringvaade hinnangu Rakvere uue võimuliidu otsusele traditsiooniline jõulupuu taastada.

Rakvere linn on juba aastaid paistnud silma ka erilise jõulupuuga, millest on kirjutanud nii The Guardian kui ka Huffington Post. "Ei juhtu tihti, et üks väike linn üldse analoogsete väljaannete veergudele kohaliku skulptuuriga jõuab. Minu vaatenurgast on see äärmiselt kahetsusväärne," kommenteeris Volkov otsust Rakvere eriliste jõulukuuskede traditsioon lõpetada.

Volkov ütles, et tema süda tilgub verd, et Rakvere kuvand koalitsioonileppe tõttu kannatada saab ning traditsioonilised jõulupuud keskväljakule tagasi tuuakse.

Volkov usub, et erilised jõulukuused tuleks hoopis pealinna tuua. "Tallinn on esimene linn, kuhu Euroopas jõulukuusk püstitati ja tõenäoliselt kogu maailmas. Ma arvan, et siia ta sobiks eriti hästi, rakverlased, loobuge palun, me võtame selle Tallinnas avasüli vastu," ütles Volkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles