AS JELD-WEN Eesti pälvis auhinna

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökeskkonna parima praktika auhinna pälvis ka AS Jeld-Wen Eesti, kus kaasati kõik töötajad tegema ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmisel.
Töökeskkonna parima praktika auhinna pälvis ka AS Jeld-Wen Eesti, kus kaasati kõik töötajad tegema ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmisel. Foto: Meelis Meilbaum

Töötervishoiupäeval tunnustas tööinspektsioon ühte väike- ja ühte suurettevõtet hea töökeskkonna auhinnaga. Kolm ettevõtet pälvisid tunnustuse parima praktika rakendamise eest töökeskkonna ohutumaks ning tervist hoidvaks muutmise eest.

Töökeskkonna parima praktika auhinna pälvis ka AS JELD-WEN Eesti, kus kõik töötajad kaasati tegema ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmiseks.

Tööinspektsiooni peadirektori Maret Maripuu sõnul rajaneb ettevõtte tööohutuskultuur töötajate ja tööandjate koostööl. "Sel aastal tunnustame hea töökeskkonna loomise eest ettevõtteid, kus töötajad ja tööandjad on koos püüdnud töökeskkonda paremaks muuta," ütles ta. "Tihtipeale pole sugugi vaja suuri investeeringuid, et töökoht oleks ohutu, vaja on ennekõike head tahet ja leidlikkust," lisas Maripuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles