Rakvere tehases juhtus raske tööõnnetus

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Aktsiaseltsi JELD-WEN Eesti personalijuht Karin Rändla kinnitas, et kaks nädalat tagasi juhtus tehases tööõnnetus. Et juurdlus käib, ei saa Rändla sõnul õnnetusega seonduvast täpsemalt rääkida.

Virumaa Teataja andmetel sõitis tõstuk kaks korda üle töötaja jala.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Jelena Filippova sõnul juhtus tööõnnetus 10. oktoobril kella 10.40 paiku, mil 25-aastane mees sõitis autolaaduriga tootmishoonest väljudes otsa 49-aastasele naisele. Juht oli kaine. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles