Viru-Nigula volikogu juhib Riho Kutsar

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar.
Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar. Foto: Meelis Meilbaum

Viru-Nigula vallavolikogu valis ühehäälselt esimeheks Riho Kutsari, kes on olnud Aseri valla juhtimise juures alates 1997. aastast.

Kolm aastat on Kutsar olnud Aseri vallavanem ning üle kümne aasta vallavolikogu esimees.

“Püüdleme üheskoos selles suunas, et ligilähedaseltki sarnane üksmeel valitseks meie otsustes ka edaspidi,” lausus Kutsar.

Paraku tema sõnad väga täide ei läinud, sest volikogu aseesimehe valimisel sai teine Aseri mees, praegu veel vallavanema ametis olev Koit Oras vaid 14 häält. Viru-Nigula vallas kuuluvad koalitsiooni kõik volikogu liikmed, avaistungil osales 19 volinikku ja puudujaid oli kaks.

Volikogu aseesimehe kandidaadiks seati ka omaaegne Viru-Nigula vallavanem Raivo Heinmets, kuid tema võttis oma kandidatuuri tagasi.

Heinmets ütles, et koalitsioonileping näeb küll ette kahte volikogu aseesimeest, kuid kehtiv põhimäärus võimaldab vaid ühe aseesimehe valimist. "Loodan siiski, et tulevikus valitakse mind volikogu teiseks aseesimeheks," lausus Heinmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles