Tapal väljuvad bussid taas bussijaamast

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi ametlikult on taksopeatus olnud juba mõned kuud ajutises asukohas, on taksojuhid kasutanud tööde edenedes siiski võimalust bussijaama platsil kliente oodata. Tänasest on bussijaam avatud taas bussiliikluseks ning uue korra järgi seal enam taksod ning erasõidukid liigelda ja seista ei tohi.
Kuigi ametlikult on taksopeatus olnud juba mõned kuud ajutises asukohas, on taksojuhid kasutanud tööde edenedes siiski võimalust bussijaama platsil kliente oodata. Tänasest on bussijaam avatud taas bussiliikluseks ning uue korra järgi seal enam taksod ning erasõidukid liigelda ja seista ei tohi. Foto: Eva Klaas

Alates tänasesest väljuvad liinibussid taas Tapa bussijaamast, samuti saabuvad sinna.

Tapa kesklinna rekonstrueerimistööde tõttu asus ajutine bussijaam augusti esimesest poolest kuni eilseni Pikal tänaval vallavalitsuse hoone vastas.

Bussipeatused on nüüd bussijaama peasissekäigu esisel alal, kus varem seisid taksod ning mida kasutati parklana, mitte enam pitsakohvikupoolsel küljel.

Erasõidukite liiklemine ja parkimine Tapa autobussijaama kinnistul ja bussijaama tagant kulgeval täielikult ümber ehitatud Esperanto tänaval on keelatud. Bussijaama ala on liiklemiseks vaid bussidele, jalakäijatele ning teenindavale transpordile.

Taksopeatus jääb esialgu edasi ajutisse asukohta Pikk tänav 8 maja juures, pärast kesklinna ümberehitustööde lõppemist hakkab taksopeatus olema uues asukohas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles