Maanteeamet manitseb liiklejaid tähelepanule

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörtsisadu.
Lörtsisadu. Foto: LIIS TREIMANN / PM / SCANPIX BALTICS

Kolmapäeva pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel märjad, niisked või kuivad. Piirkonniti sajab lund, lörtsi ja vihma.

Ilmaprognoosi kohaselt sajab õhtul üksikutes kohtades mandri edela- ja lõunaosas natuke vihma või lörtsi. Öösel on Eesti kirdepoolses osas vähese ja vahelduva sajuga ilm. Saartel hakkab vihma sadama. Mandril tekib udu. Vastu hommikut jõuab vihmasadu mandri lääneosa kohale ning läheb kohati üle lörtsiks ja lumeks. On jäiteoht.

Liikluspiirangutest juhib maanteeamet tähelepanu Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel Viitna–Rõmeda lõigule (km 74,0–74,5), kus tehakse piirdetöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Järva-Jaani – Tamsalu – Kullenga maanteel Tamsalu viaduktil (km 19,1) alustatakse silla vuukide remondiga. Üks sõidusuund on suletud ning selleski töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Maanteeamet juhib liiklejate tähelepanu asjaolule, et ka väiksed temperatuurimuutused 0-kraadi ümber tekitavad liiklusoludes suuri muutusi, mistõttu palutakse olla tähelepanelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles