Elevandid andsid välja singli ja esinevad Kära Kantsis

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune.
Elephants From Neptune. Foto: Marianne Loorents

Aasta ansambel Elephants From Neptune andis välja uue singli "Love Drinks Me". Lääne-Virumaaga tihedalt seotud bändi ja nende uut lugu kuuleb peagi Rakveres toimuval kontserdil.

Eesti muusikaauhindade konkursil aasta ansambli tiitliga pärjatud Elephants From Neptune'i eelmisest rokialbumist "Oh no", mis pälvis aasta rokialbumi tiitli, on möödunud aasta. Sellest hoolimata ei raisanud bändimehed aega, vaid tegutsesid usinalt uue materjali kallal.

Töö tulemusena jõudsid täna kuulajate ette kaks uut lugu: singel "Love Drinks Me" ja seda toetav pala "Barricade (Part 1)".

"Tahtsime oma fännidele sügiseks midagi uut anda. Lood salvestasime Tartus Clockworki stuudios kahe päevaga. Täname kogu nendepoolset tiimi ka kindlasti! Oleme vana kooli meediumi meelt ja noh, kuna vinüülil on kaks poolt, ongi meie singlil kaasas ka teine lugu," rääkis trummar Jon Mikiver.

Solist Robert Linna lisas, et nad pole kunagi oma muusikat selliselt presenteerinud. "Nii oleme justkui digiajastu moodsad, kuid saame jonnakalt oma armastust vana kooli vastu üles näidata. Lugusid toetavate visuaalide eest suur tänu August Varustinile," lausus ta.

Singel "Love Drinks Me" ning selle digitaalne b-pool ehk "Barricade (Part 1)" on praegu kuulamiseks väljas vaid bändi kodulehel.

November kuulub Eesti Laulu konkursil mitte osaleval bändil uue muusika tuurile. Sel nädalavahetusel suundutakse Lätti, kus esinetakse Riias ja Cesises. Eesti kontsertidega jõutakse muu hulgas 11. novembril Rakveresse Kära Kantsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles