Võrkpalliklubi pistab nädalalõpul rinda lätlastega

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreeneri Andres Toode (valges) sõnul peab iga mängija õnnestuma maksimaalselt, kui Tartut tahetakse võita.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreeneri Andres Toode (valges) sõnul peab iga mängija õnnestuma maksimaalselt, kui Tartut tahetakse võita. Foto: Meelis Meilbaum

Kolme Balti riigi meeskondi ühendavas Credit24 meistriliigas sõidavad Rakvere Võrkpalliklubile selleks nädalalõpuks külla kaks tiimi Lätist. Laupäeval mängitakse Riia Tehnikaülikooliga ja pühapäeval Jelgavaga.

Rakverlaste laupäevane vastane RTU/Robežsardze ehk Riia Tehnikaülikool on teeninud seni kuuest mängust neli võitu, millega hoiab turniiritabelis üheksa punktiga 6. kohta. Viiest mängust kolm enda kasuks pööranud Rakvere VK paikneb sama punktisummaga neist koha võrra madalamal.

Sugugi kehvemast puust ei ole Rakvere meeskonna pühapäevane vastane VK Biolars / Jelgava, kellel on sarnaselt riialastega selja taga kuus kohtumist, millest on võidetud neli. Nende võitudega kogutud 12 punkti paigutavad nad praegu 4. kohale.

Rakvere VK peatreener Andres Toode rõhutas nädalavahetuse eel, et soovib võidulisa. "Ootame huviga neid mänge, kuna tahame tabeliseisu parandada. Ootused on suured, sest Elia [Lulla] ja Nic [kanadalane Nicolas Timothy Dubinsky] on vigastusest paranenud ja nädalavahetusel platsil. Viimane kohtumine Tartuga süstis enesekindlust ja parandas meeskonnavaimu," rääkis Toode.

Laupäeval pannakse Rakvere spordihallis pall mängu kell 19 ja pühapäeval kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles