Transpordi ametiühing annab täna selle talve parima teehooldaja auhinna Virumaa ettevõttele  

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIRUMAA TEED JUHATUSE LIIGE TARMO LOOD.
VIRUMAA TEED JUHATUSE LIIGE TARMO LOOD. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Transpordi ametiühingu volikogu esimees Eiki Nestor ja juhatuse esimees Peep Peterson annavad täna kell 15 Rakvere raamatukogus üle selle talve parima teehooldaja tiitli , mille saab Lääne-Virus teid hooldanud Virumaa Teede AS.  

Selle talve parima teehooldaja tiitli otsustasid Virumaa Teedele omistada konkurendid ja kolleegid kõigist teistest Eesti teefirmadest, vastava otsuse langetas ametiühingu  teedesektsioon tänavu märtsis.

Parimale teehooldajale avaldavad aga tänu ka samasse ametiühingusse kuuluvad bussijuhid, autojuhid ja kiirabitöötajad.  

Transpordi ametiühingu esimehe Peep Petersoni sõnul oli möödunud talv just Põhja-Eestis kõige karmim, aga Virumaa Teede mehed ja naised ei vandunud alla ja hoidsid teed nii korras, kui vähegi võimalik. „Kusagil mujal maakondades polnud pingutus nii suur ja tulemus nii hea,“ rääkis Peterson. 

Kuigi ta käis talvel läbi kõik maakonnad, polnud tema sõnul mujal näha kilomeetrite viisi kopaga kahekordseks tõstetud ülemehesuurusi lumevalle. „Väga mujetavaldav ja kiiduväärt töö,“ ütles Peterson.  

Transpordi ametiühing andis parima talihooldaja tiitli välja esmakordselt, kuid kaalumisel on selle muutmine traditsiooniks.

Transpordi ametiühing koondab endas peaaegu 70 protsenti Eesti teetöötajatest.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles