Politsei kutsub kutselisi veokijuhte sõidukeid kontrollima

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veok Rakvere kesklinnas. Pilt on illustratiivne.
Veok Rakvere kesklinnas. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Neljapäeval, 9. novembril on kutselistel veokijuhtidel Tallinna-Narva maantee 139. kilomeetril Purtses võimalik kontrollida sõidukite tehnilist olukorda.

Kontrollpunkt on Purtse parklas avatud kella 11-16. Selle aja jooksul on veokijuhtidel võimalus kontrollida töö-, sõidu- ja puhkeaja andmeid ning sõidukite tehnilist seisukorda.

Jõhvi politseijaoskonna liiklusgrupi välijuhi Annika Elmi sõnul ei ole korraldatava ürituse eesmärk kedagi karistada, vaid vastupidi, olla liiklejatele nõuga abiks. "Oleme veokitel tuvastanud muu hulgas selliseid rikkumisi, mis kaasliiklejatele võivad lausa ohtlikuks osutuda, kuid millest juht ise teadlik ei ole. Aktsiooni raames pakume veokijuhtidele nõustamist ja abi," lausus ta. "Selliseid kontrollpunkte pole maanteel võimalik just tihti püsti panna, mistõttu soovitame seda võimalust kasutada, sest kohapeal on oma ala parimad spetsialistid."

Lisaks Jõhvi politseijaoskonna liikluspolitseinikele aitavad üritust korraldada ka maanteeamet, tööinspektsioon ja MTÜ Kvaliteetse Liiklusõppe Ühendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles