Õed Ilvesed pürgivad aasta kergejõustiklaseks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lishanna Ilves (nr 230).
Lishanna Ilves (nr 230). Foto: Marko Mumm

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlased, õed Johanna ja Lishanna Ilves kandideerivad Eesti Kergejõustikuliidu välja kuulutatud hääletusel aasta kergejõustiklase tiitlile.

Mõlemad treener Mikk Jooritsa hoolealused pretendeerivad parima tiitlile neidude hulgas: Lishanna Ilves U18 ja Johanna Ilves U20 vanuseklassis.

Riigi parimad kergejõustiklased selguvad kaheksas arvestuses. Võitjate selgitamiseks liidetakse võrdse osakaaluga nii kergejõustikufännide, meedia (spordiajakirjanikud), kergejõustikuliidu liikmesklubide kui ka kergejõustikutreenerite hääletuse tulemused.

Rakvere ViKe või teiste meelepäraste sportlaste heaks on võimalik fännidel hääli anda kuni 15. novembri südaööni Facebookis aadressil www.facebook.com/kergejoustik.

Auhinnad antakse võitjatele üle 24. novembril Tallinnas Kalevi spordihallis toimuval Eesti kergejõustikuauhindade üritusel. Et aasta treeneri valimist eraldi ei toimu, pälvivad selle nimetuse aasta kergejõustiklaste treenerid.

Kõikide nominentide nimed koos saavutustega on nähtavad Eesti Kergejõustikuliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles