Turismiedendajad selgitasid parimaid

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaateplatvorm Võsu-Käsmu kergliiklusteel.
Vaateplatvorm Võsu-Käsmu kergliiklusteel. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Raplas toimunud Põhja-Eesti turismikonverentsil kuulati huvitavaid ettekandeid ja arutleti turismi teemal.

Konverents kulmineerus konkursi “Põhja-Eesti parimad turismiarendajad 2017” nominentide ja laureaatide väljakuulutamisega. Põhja-Eesti parimaid tunnustati kahes kategoorias: aasta 2017 parim turismiettevõte (parim väikeettevõte ja parim suurettevõte) ning aasta atraktiivseim turismiobjekt. Lääne-Virumaalt seekord keegi pärjatute hulka ei mahtunud, küll olid atraktiivseima turismiobjekti tiitli nominentide seas Võsu–Käsmu kergliiklustee ja politseimuuseum.

SA Põhja-Eesti Turism juhatuse liikme Karmen Paju sõnul olid turismikonverentsi “Pall korvi tagab võidu – nutikas panustamine toob turisti sihtkohta” teemad erakordselt põnevad, esinejate teadmisi ja kogemusi arvestades said osalejad vastused paljudele põletavatele küsimustele: kuidas Eestit maailmas nähakse, mis on kohaliku omavalitsuse roll turismi panustamisel ja kuidas piirkonda tulemuslikult arendada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles