Rongipiletite hinnad tõusevad 10. detsembrist

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Karli Saul/SCANPX

Elron annab teada, et alates 10. detsembrist hakkavad kehtima uued rongipiletite hinnad. Uued hinnad on alates tänasest avaldatud Elroni kodulehel.

„Rongipiletite hinnad tõusevad keskmiselt 5 protsenti. Enamasti tähendab see, et piletihinnale lisandub 10–20 senti, loomulikult jäävad kehtima ka Elroni pakutavad soodustused sõidukaardiga ja internetist ostmisel,“ selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Kindlasti ei tähenda see, et hinnad muutuvad igal pool ühte moodi – mõnel pool on hinnatõus suurem, kuid on ka hindu, mis ei muutu.“

„Hinnatõusul on mitmeid põhjuseid. Ühelt poolt lisanduvad väljumised – oleme seadnud eesmärgi igal aastal sõiduplaani reisijate vajadustest lähtuvalt tihendada. Seekord lisame täiendava väljumise Valga liinile ning kauaoodatud ekspressrongi Narva liinile, mis tähendab, et peagi saab Narva sõita juba kahe tunni ja 15 minutiga, mis on oluliselt kiirem nii tänasest tavarongist kui ka autost ja bussist. Ühtlasi mõjutavad meid oluliselt taristu kasutustasu tõus, rongide läbisõidu kasvust tulenevad suuremad hooldus- ja remondikulud, samuti kütuse- ning tööjõukulud,“ kõneles Kongo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles