Aru Põllumajandusel täitus teine kümme

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Huljal asuv põllumajandusettevõte Aru Põllumajandus tähistas reedel kahekümnendat tegutsemisaastat. Sel puhul tehti kõigile töötajatele tore kingitus ja viidi nad peoõhtule.

Läinud suvel gaasiplahvatusest tekkinud põlengu tagajärjel ettevõtet tabanud mured on nüüdseks jäänud selja taha ning Aru Põllumajandus elab ja hingab endises rütmis.

Firma juhid näitasid suurt südant, aidates töötajatel soetada tuleroaks läinud sõiduautode asemel uued. Täna premeeriti neid firma juubeli puhul veel uhiuute jalgratastega Focus ning meeleoluka peoga, mis toimub Sagadi mõisas. Sinna kutsuti lisaks töötajatele head koostööpartnerid üle Eesti. Tantsumuusikat teeb ansambel Hea Story.

Põllumajandussektoris tegutseva Aru Põllumajanduse põhitegevus on peamiselt teravilja ja õlikultuuride kasvatamine. Ettevõtte kasutatavat põllumaad on umbes 3500 hektarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles