Neljas kord: Gerli Padar on taas Eesti Laulu karussellil

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar.
Gerli Padar. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti Laul on taas hoo sisse saanud ja žürii on välja valinud 258 laekunud loost 20 poolfinalisti. Võistlustulle astub teiste hulgas Haljala päritolu laulja Gerli Padar. Parimate seas on ka Käsmus resideeruv Marten Kuningas oma uue bändiga Miljardid.

Gerli Padar esitab koos saates "Eesti otsib superstaari" osalenud Eliis Pärnaga poliitikust laulukirjutaja Imre Sooääre loodud pala "Sky".

Marten Kuningas on võistlustules enda eestikeelse lauluga "Pseudoprobleem". Intrigeeriva pealkirjaga laulu esitab Kuningas ise koos oma vast loodud kooslusega Miljardid.

Gerli on osalenud Eesti Eurovisioni rahvuslikus eelvoorus kolm korda.

1999. aastal esitas ta laulu "Aeg kord täidab soovid". Laul jäi viimaseks, saades 34 punkti. 2002. aastal ei õnnestunud lauluga "Need A Little Nothing" samuti edasi pääseda, laul jäi Eesti eelvoorus kolmandale kohale. 

2007. aastal esitas Padar Hendrik Sal-Salleri viisi ja Berit Veiberi sõnadele kirjutatud lugu "Partners In Crime". Padar pani võistluse kinni ja esindas Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel. Finaali tookord Eesti ei pääsenud, laul saavutas 33 punktiga 22. koha.

Vaata SIIT, kes pakuvad Gerli Padarile ja Marten Kuningale konkurentsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles