Isadepäeva saadab tugev tuul ja sadu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev tuul.
Tugev tuul. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ilmateenistus prognoosib pühapäevaks kuni 20 meetrini sekundis küündivat tuult ning lörtsi- ja vihmasadu.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab peamiselt lörtsi ja vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 8–12, puhanguti 15, kirderannikul kuni 20 meetrit sekundis. Saartel ja läänerannikul paisub lõuna- ja edelatuul 8–12, puhanguti 17 kuni 20 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 8–12, puhanguti 15 meetrit sekundis. Lainekõrgus on kuni 1,5 meetrit. Ajuti sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 1–2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 7–12, puhanguti 15 meetrit sekundis. Saartel ja rannikul ulatuvad puhangud 17 meetrini sekundis. Õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Sooja on 2–7 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 8–12, puhanguti 15 meetrit sekundis, õhtupoolikul tuul aga nõrgeneb. Lainekõrgus on kuni 1,5 meetrit. Ajuti sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 1–4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles