Rakvere korterite hinnad tõstavad linna edumeelsete hulka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse tänava kortermaja.
Vabaduse tänava kortermaja. Foto: Meelis Meilbaum

Üks juhtivatest immobiilibüroodest - Pindi Kinnisvara - edastab, et edumeelsemate väiksemate linnade korterite hinnad on teistel eest ära libisenud. Kallimate tsoonide hulka kuulub ka Rakvere linn. Lisaks mainitakse Haapsalut, Viljandit, Kuressaaret ja Raplat. Autsaiderid on jätkuvalt Valga ja Kohtla-Järve.

Pindi Kinnisvara tegevjuht Elari Udam rääkis, et kohalike omavalitsuste aktiivsus kajastub ka piirkondade ettevõtluse arengus, mis omakorda mõjutab otseselt kinnisvaraturgu. "Linnades nagu Rakvere, Haapsalu, Viljandi, Kuressaare ja Rapla on seda mõju selgemini märgata - nendes linnades on korterite hinnad stabiilselt üle 500 euro ruutmeetri kohta. Paraku pendeldavad tühjaks valguvad linnad nagu Kohtla-Järve ja Valga kõigest sajaeurose ruutmeetri hinnataseme juures, mis näitab selgelt, et linnadel on suuremaid probleeme,“ ütles Elari Udam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles