Ratas: Savisaare jätkamine ajaloonõuniku kohal selgub aasta lõpuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles, et juhatus otsustab Edgar Savisaare jätkamise erakonna ajaloonõuniku kohal aasta lõpuks, vahendab ERR.

"Ma arvan, et selle aasta lõpu seisuga see küsimus peaks saama konkreetse lahenduse. Selge on see, et see ajaloonõuniku mõte, kus Edgar Savisaar on valinud täiesti teise tee poliitilises mõttes, need hetkel enam kokku ei käi," ütles Ratas ERR-ile.

Ratas rääkis ERR-ile, et kuna Savisaarele anti ajaloonõuniku koht juhatuse otsusega, peab sellest ametist vabastamine olema samuti juhatuse otsus.

"See oli juhatuse otsus toona, see peab olema ka juhatuse otsus seekord. Eks siis juhatus peab neid kõiki nüansse kaaluma. Aga siin on kindlasti mingit uut sammu ja selgust vaja," lausus Ratas, kelle sõnul otsustab juhatus ajaloonõuniku küsimuse järgneva kuue-seitsme nädala jooksul.

Savisaarest sai veebruari alguses keskerakonna palgaline ajaloonõunik. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles