Tarva mängijad valisid tiimi parimaks oma väravavahi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas meeskonnaliikmete hääletusel parimaks mängijaks tunnistatud Artem Levizi.
Rakvere JK Tarvas meeskonnaliikmete hääletusel parimaks mängijaks tunnistatud Artem Levizi. Foto: Andres Rattassep

Eesti meeste jalgpalli meistrivõistluste esiliigas tänavu pronksmedali teeninud Rakvere JK Tarvas lõpetas hooaja laupäeval piduliku koosviibimisega. Mängijaid ja taustajõude võõrustas ühise õhtusöögiga meeskonna suurtoetaja Aqva Hotel & Spa.

Mängumehed nautisid ühist olemist, pidasid maha meeskonna mälumänguhuvilisest kapteni Kaarel Saare poolt koostatud spordiküsimustega viktoriini ning tunnustasid lõpetuseks meeskonnasise hääletuse tulemusel mängijate mängijaks tituleeritud tiimikaaslast, kelleks osutus ülekaalukalt väravavaht Artem Levizi.

Venemaalt Peterburist pärit Levizi oli enda parimaks valimisest tõeliselt üllatunud ja tänas Noblefella ning Kink24 meenete eest kaaslasi eesti keeles. Sel hooajal kaitses 24-aastane mängumees rakverlaste väravasuud kokku 38 meistri- ja karikavõistluste matšis. Sama palju kohtumisi tegid lisaks temale Rakvere JK Tarvas vormis kaasa veel ülikogenud Mihkel Saar ja noor talent Mario Kuokkanen.

Andmise rõõmu jagus selleks õhtuks veelgi: esindusmeeskonna pronksivõit läks korda samuti klubi toetajale osaühingule Temat Eesti, kes tegi omakorda kõigile tiimiliikmetele sportliku kingituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles