Lääne-Viru maakonna turismivõimalustega saab tutvuda Helsingi mardilaadal

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mardilaat Helsingis.
Mardilaat Helsingis. Foto: Ain Liiva

Eeloleval nädalavahetusel toimub Helsingis traditsiooniline Eesti kultuuri, turismivõimalusi, käsitööd ning toitu tutvustav suurüritus – mardilaat Martin markkinat, kus ka tänavu osaleb Lääne-Virumaa.

Kui eelmisel aastal olid Lääne- ja Ida-Viru maakonnad peaeksponendid, siis sellel aastal osaletakse Lääne-Viru maavalitsuse toel EAS-i turismialal oma tutvustuspinnaga Rakveren seutu nime all.

Lisaks maakonda üldtutvustavatele infomaterjalidele, leiab sealt infot nii Aqva Hotel & Spa, Lahemaa ökoturismi, Viitna kõrtsi ning etenduskunstifestivali Baltoscandalini välja. Eraldi pinnaga on EAS-i turismialal väljas ka Sagadi ning Vihula mõisad.

Lääne-Virumaa võimalusi tutvustavad meie Soome naabritele maakonna giidid Pirje Pungas ning Peeter Hussar.

Soome suurim Eesti-teemaline üritus toimub Tuglase Seltsi eestvedamisel juba 34. korda. Nii pikaajaline traditsioon kui ka Eesti kauba hea maine on muutnud laada soomlaste seas väga populaarseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles