Masinatööstusmessil on väljas sadakond ettevõtet

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte talentide kontaktmess "Talent 4.0" tõi Instrutecile kokku hulgaliselt õppureid.
Noorte talentide kontaktmess "Talent 4.0" tõi Instrutecile kokku hulgaliselt õppureid. Foto: Kalev Lilleorg

Kolmapäeval avas Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses uksed kolm päeva vältav riigi suurim masinatööstuse ja -tehnika mess Instrutec.

Messil tutvustavad enda tegevust ja masinatööstustehnoloogia uusimaid saavutusi 90 tootearenduse, tootmistehnika, tööriistade, allhangete ning tehnohooldusega tegelevat ettevõtet.

Instruteci raames toimus kolmapäeval esimest korda ettevõtete ja noorte talentide kontaktmess "Talent 4.0", reedel leiab aset tippjuhtidele mõeldud konverents, kus võetakse luubi alla tööstuse digitaliseerimine.

Kontaktmessil tutvustatakse noortele karjäärivõimalusi Eesti ekspordiveduriks olevas masinatööstuses, samuti on avatud mitmed töötoad.

Kadrina keskkooli 12. klassi õpilastega messi avapäeva külastanud kooli info- ja projektijuht Raimo Maasik lausus, et uudistamist jagus hulgaliselt. "Huvi pakkusid noortele nii laserlõikus, 3D-modelleerimine kui ka 3D-pliiats. Viimastel on seos peagi meie koolis algava järjekordse arvutijoonestamise võistlusega CADrina."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles