Kolledž ja Lääne-Virumaa omavalitsusliit tunnustavad nelja tudengit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Rakvere kolledz
TTÜ Rakvere kolledz Foto: Meelis Meilbaum

Tallinna ülikooli Rakvere kolledžis tunnustavad kolledž ja omavalitsusliit neljapäeval peetaval seminaril „Teadmistest tegudesse“ Lääne-Virumaad käsitlevate üliõpilastööde konkursi nelja laureaati.

Konkursi korraldanud kolledž ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit tõstsid esile neli tööd, millest kahe autorid on Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) tudengid, üks Tallinna ülikooli ning üks maaülikooli tudeng.

TTÜ tudengite töödest pälvisid tunnustuse Lea Teeääre "Kahaneva rahvastikuga tootmispiirkonna sotsiaalne resilientsus: Kunda linna stsenaariumplaneering" ja Mari-Liis Leinuse "Tööstusjäätmetest ehitusliku täitematerjali saamine koos CO2 sidumisega". Maaülikooli töödest tõsteti esile Ave Konso „Rakvere linna lähiümbruses aastail 2005–2013 kehtestatud elamuarenduse detailplaneeringute kaardistamine ja analüüs“ ning Tallinna ülikoolist Külli Hallik-Vilu bakalaureusetöö "Draamaõpetuse kasutamine õppekasvatustöös ja teatrielamuste mitmekesisus Lääne-Virumaa lasteaedades".

"Igal aastal valmib Eestis sadu uurimistöid, teiste hulgas ka Lääne-Virumaa kohta. Tihti ei jõua nende tulemused aga ülikooli seinte vahelt välja," ütles kolledži direktor Silver Pramann. "Tudengite teadustööde tulemusi saaks aga kasutada ühiskonna, konkreetse konkursi puhul meie regiooni hüvanguks." Kahele seni peetud konkursile on kokku laekunud 16 üliõpilastööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles