Virumaa Teataja ja Käänu talu hoidistekonkursile “Paabu 2017” on juba hoidiseid üksjagu jõudnud, kuid neid saab veel juurde tuua. Millised on parimad soolased ja magusad suutäied ning kõige rohkem mokka mööda pihlakahoidised, mis tänavu on kuulutatud erikategooriaks, selgub 23. novembril Art Hotelli hoovimajas, kus žürii kuulutab välja võitjad.
“Paabu 2017” võitjad selguvad nädala pärast
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustamisüritus algab järgmisel neljapäeval kell 17 ja sellele on oodatud nii need, kes konkursile oma loomingut esitanud, kui ka need, kel soov võistlustöid degusteerida.
Lisaks aule ja kuulsusele on konkursi võitjatele tänavu varuks toredad auhinnad: Käänu talu paneb välja oma rikkalikku toodangut, kirjastus Post Factum raamatuid ja Segers õmblustöid. Eesti Meedialt saab võitja kontserni väljaannete seast oma valitud ajalehe aastatellimuse.
Magusaid ja soolaseid hoidiseid võetakse vastu lehetoimetuses (Rakvere, Laada tänav 27, III korrus) 20. novembrini.