Eesti ettevõtted tutvustavad täna Soomes Eesti toitu

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moe peenviinavabrik.
Moe peenviinavabrik. Foto: Erakogu

Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb täna koos 23 Eesti toidusektori ettevõtte esindajaga Soomes toimuval Eesti toitu ja toidusektorit tutvustaval seminaril Makuja Virosta, kus meie maakonda esindavad Moe peenviinavabrik ja osaühing Freezedry.

Tarmo Tamme sõnul on Soomel väga oluline osa Eesti toidu ekspordis. "Soome on meie kõige olulisem kaubanduspartner. Väärtustame seda koostööd ning hindame kõrgelt seda, et Eesti ettevõtetel on olnud õnne leida Soomes head koostööpartnerid ja Soome tarbija on Eesti toodete vastu huvi tundnud. Loodame, et see huvi kasvab veelgi ning Eesti ettevõtetel on võimalus Soome tarbijate toidulauda põnevate ja kvaliteetsete Eesti toodetega rikastada,“ sõnas maaeluminister Tamm.

Seminaril teeb ülevaate Eesti toidutööstusest ka maaeluministeeriumi Eesti toidu programmi projektijuht Kadi Raudsepp. Üritus toimub koostöös EAS-i, maaeluministeeriumi, Tallinna ettevõtlusameti ja Eesti suursaatkonnaga Helsingis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles