Sulgpallireketid tasub välja otsida

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Sel nädalal ei ole sulgpallimängijatel vaja võistlemiseks kaugele sõita. Kolmapäeval toimub Väike-Maarja spordikeskuses Väike-Maarja valla lahtiste meistrivõistluste esimene etapp.

Võistlused peetakse noorte (sünd. 2001 ja hiljem), naiste ja meeste arvestuses (üksikmängudes). Meistrivõistlustel võivad osaleda lisaks Väike-Maarja valla elanikele ka sulgpallihuvilised väljastpoolt valla piiri. Meistrivõistlustel on kolm etappi.

Eelregistreerida saab homme õhtuni. Lisainfot leiab Väike-Maarja spordikeskuse kodulehelt.

Pühapäeval toimub Rakveres Aqva spordikeskuses paarismänguturniir Rakvere Rabak. Võistlustele on oodatud eri tasemega sulgpalliharrastajad. Eraldi liiga on algajatele. Täpsem võistlussüsteem ja liigade arv sõltub registreerunud võistlejate arvust ja tasemest. Maksimaalne paaride arv on 40. Välja mängitakse kõik kohad. Paaride moodustamisel ja paigutamisel liigadesse ei ole oluline sugu, vaid mängutase. Seega võivad ühes liigas võistelda nii nais-, mees- kui ka segapaarid. Paarilise võib leida ka kohapeal.

Registreerimine on avatud homme õhtuni. Mängusoovist saab teada anda peakorraldaja Eero Undile. Lisainfot saab Aqva spordikeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles