Ogier andis loobumismõtteist märku juba suvel Virumaa Teatajale

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sébastien Ogier käis suvel Rakveres.
Sébastien Ogier käis suvel Rakveres. Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Äsja viiekordseks autoralli maailmameistriks tulnud prantslane Sébastien Ogier mainis Virumaa Teatajale karjääri lõpetamise mõtteid juba juunis, kui külastas M-Spordi toetajat Oleg Grossi, tema autokollektsiooni ja Kehala ringi.

Küsimusele, kui kauaks tal mitmekordse maailmameistrina veel motivatsiooni jätkub, vastas Ott Tänaku senine tiimikaaslane, et võibolla lõpetab ta oma eduka karjääri juba selle hooaja lõpus.

“Aga ausalt öeldes tahan sõita edasi, praegu ma naudin sõitmist. Asi, mis natukene motivatsiooni alla võtab, on see, et pean kruusal alati esimesena startima (MM-etappidel minnakse avapäeval rajale üldarvestuse järgi ja kuna Ogier on üldjuhul MM-sarja liider, peab ta rivaalidele teed puhastama – toim.). Olen seda aastaid teinud ja see on frustreeriv.”

Rallipiloot lisas, et vahel mõtleb ta, kas tahab edasi sõita. “Aga tänavu olen M-Spordiga liitumisest vaimustuses. Praegu on seis hea, aga et see oleks midagi erilist, pean lõpetama alustatu ja võitma MM-tiitli. Arvan, et tahan veel mõne hooaja sõita, aga üldiselt olen juba karjääriga enamiku saavutanud,” rääkis rallimaailma superstaar.

Nüüdseks viiekordne autoralli maailmameister Sébastien Ogier tunnistas nüüd ka intervjuus wrc.com'ile, et ta tõepoolest kaalus suvel karjääri lõpetamist. Ogier'le pani sellised mõtted pähe kaks Soomes juhtunud avariid ning tõik, et pärast lapse sündi on ta rohkem mõelnud koduseks jäämisele.

Viimati on Ogier on öelnud, et kui ta jätkab, siis ainult M-Spordis, vastasel juhul jääb viis korda järjest maailmameistriks tulnud mees isapuhkusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles