Los Toros / Karud noppis järjekordse võidu

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Ramul on kerkinud meeskonna Tamsalu Los Toros / Karud kibedama käega korvikütiks.
Sander Ramul on kerkinud meeskonna Tamsalu Los Toros / Karud kibedama käega korvikütiks. Foto: Ain Liiva

Tamsalu Los Toros / Karud kohtus reedel Tallinnas BC Kalev / Cramo I meeskonnaga ning tulemusega 97:67 kirjutati tabelisse kuues järjestikune võit.

Mängu alguses hästi minema saanud Lääne-Virumaa esindusvõistkond võitis avaveerandi 27:7. Teine veerandaeg küll kaotati kahe punktiga, aga lõplikult otsustati mängu saatus kolmandal veerandajal, mis võideti koguni 35:13. Vahepeal paisus edu juba 43 punktile, kuid mängu lõpus lasti vastasel veidi järele tulla.

Mängu resultatiivseim oli Sander Ramul, kes kogus hea tabavuse juures 32 punkti. Allan Ehte lisas 22 ja Mihkel Mager 12 punkti. Tamsalu meeskond võimutses lauas 51:33 (Raiko Orumaa 14, Joonas Vaino 10).

Los Toros / Karud on kuue võiduga üheksast mängust esiliigas neljandal kohal, BC Kalev / Cramo I kolme võiduga seitsmest mängust kaheksandal kohal.

Meie meeskonna järgmine vastane Kohila SK / Webware, kellega kohtutakse kolmapäeval võõrsil, on kogunud kaheksast mängust neli võitu ja hoiab tabelis kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles