Bridžimängijad lõpetavad hooaega

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Strandberg (paremal) ja Mart Maastik tänavuse GP-sarja finaalturniiri kolmanda koha karikatega.
Jaak Strandberg (paremal) ja Mart Maastik tänavuse GP-sarja finaalturniiri kolmanda koha karikatega. Foto: Eesti turniiribridžiliit

Eesti bridžihooaeg kulmineerus GP-sarja finaalturniiriga Tallinnas, kus 26 lõppvõistlustele kutsutud paari hulgas olid Rakvere Bridži Seltsi  mängijad Jaak Strandberg ja Hannes Linnamägi.

Mehed ei moodustanud 20. korda peetud GP finaalis bridžilaua taga teineteisega paari, vaid mängisid eraldi paarides.

Paremini käis käsi kolmanda kohaga lõpetanud Jaak Strandbergil, kelle paarimeheks kahepäevasel mõõduvõtul oli riigi võistkondlikel esivõistlustel Rakvere klubi värve kaitsev saarlane Mart Maastik.

Teine rakverlane Hannes Linnamägi tuli koos pealinna mängija Maksim Karpoviga 16. kohale.

Võidurõõmu maitsesid seekord ja viisid esikohakarikad Tartusse Lauri Naber ja Aleksis Zalitis. Teise koha pälvisid Sven Sester ja Vassili Levenko Tallinnast.

Analoogselt üleriigiliste bridžihooaja lõppvõistlustega korraldab 17. detsembril Rakveres Katariina Keldris turniiri Lääne-Viru maakonna mängijatele Rakvere Bridži Selts.

Sinna oodatakse võistlema lõppeva aasta 20 edukamat mängijat, kes on kogunud oma punktisaagi rohkem kui poolesaja edetabelipunkte andnud kohaliku turniiri põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles