Kairit Pihlak taandub volikogust, et keskenduda tööalastele väljakutsetele

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Pihlak.
Kairit Pihlak. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraadist endine Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak võtab viieks kuuks poliitikast mõttepausi ning loovutab selleks ajaks oma koha Rakvere linnavolikogus noorele erakonnakaaslasele Kelly Konetski-Ramulile.

“Olen 12 aastat intensiivselt Rakvere linna arengusse panustanud ja pean hetkel vajalikuks keskenduda uutele tööalastele väljakutsetele,” lausus Pihlak. Ta lisas, et Kelly Konetsky-Ramulil on tugev mandaat, kogemus volikogu liikmena ning sotside valijate huvid on esindatud.

Kelly Konetski-Ramul.
Kelly Konetski-Ramul. Foto: Erakogu

“Kindlasti aitan oma kogemuste ja teadmistega ka tulevikus kaasa Rakvere linna heale käekäigule,” sõnas Pihlak.

Rakvere linna valimiskomisjoni otsusega on Kairit Pihlaku volikogu liikmeks olemine peatatud 1. aprillini.

Kairit Pihlak on lõpetanud Tallinna pedagoogilise instituudi kultuuriteaduskonna ja omandanud Tallinna tehnikaülikoolis sotsiaalteaduste magistri kraadi haldusjuhtimise erialal.

Rakvere linnavolikogusse on ta valitud alates 2005. aastast. Kümme aastat tagasi siirdus seni Rakveres Athena kooli juhatanud Pihlak rahvastikuminister Urve Palo poliitiliseks nõunikuks. Aastatel 2009 ja 2010 ning 2014–2017 oli Kairit Pihlak abilinnapea.

15. oktoobril toimunud valimistel kogus Pihlak 164, tema asendusliikmena volikogusse pääsenud Konetski-Ramul aga 81 häält. Kui Pihlaku häälesaak kahanes nelja aasta tagustel valimistel saaduga võrreldes kolmandiku võrra, siis Konetski-Ramul sai veerandi jagu toetajaid juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles