Erakordne päev: nelikud saabusid koju Virumaale (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna saatsid tohtrid Tallinna lastehaiglast teele Roela kandist pärit Nirgide perekonna, kuhu juulis sündisid nelikud tütred.

Haigla vastsündinute ja imikute osakonna juhataja Liis Toome kiitis väga pereema Tiina Nirgit, kes on haiglas veedetud kuude jooksul suutnud jääda rahulikuks ja kannatlikuks ning toitnud kõiki oma lapsi rinnapiimaga.

Nelikute puhul on see arsti sõnul üsna haruldane.

Lapsed on enneaegselt sündinute kohta tublid ja terved ning tublisti kosunud.

Tohtri sõnul vastavad 4 kuu ja 19 päeva vanused lapsed oma oodatava sünniaja järgi kenasti pooleteisekuuse lapse arengule, naeratavad ja suhtlevad.

Ema Tiina Nirgi ütles, et haiglast koju sõitmisega lõppes üks etapp nende elus. Nüüd on uueks väljakutseks koduse elu korraldamine nii, et kõik oleksid rahul. Peres on kodus ootamas kolm last.

Vinni vallavanem Rauno Võrno on varasemalt öelnud, et vald toetab perekonda koduabilise palkamisel.

‟Oleme valla poolt nii otsustanud, et lisapaari abikäsi on perele kindlasti vaja ning selle saame neile tagada,” rääkis vallavanem Rauno Võrno.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles