Jalgpalliklubi Tarvas vahetab peatreenerit

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rebane (vasakul) ja Urmas Kirs (keskel).
Tarmo Rebane (vasakul) ja Urmas Kirs (keskel). Foto: Arvet Mägi

Eelmise aasta suvest Rakvere JK Tarva meeskonda peatreenerina juhendanud Urmas Kirs lahkub ametist. Teda asendab klubis noortetreeneri ametit pidav Tarmo Rebane.

JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik lausus klubi kodulehe vahendusel, et treenerivahetuse otsus ei sündinud kergelt. "Arutasime ja hindasime esindusmeeskonna ja klubi hetkeseisu kõigi osapooltega ning leidsime üheskoos, et edasi on mõistlik jätkata kohaliku treeneriga," ütles ta.

Kuusiku sõnul on meeskonna senine loots keerelnud amatöörjalgpalli süsteemis kaua ja töökohustuste jagamine Rakvere JK Tarvase ja Eesti Jalgpalli Liidu vahel, kus tema kanda on noorte talenditreeningud ning Arte gümnaasiumi jalgpalliklass, on keeruline.

Kirsilt ohjad üle võttev 32-aastane Tarmo Rebane on tegevjuhi ütlusel kohalike oludega hästi kursis ning uueks väljakutseks valmis. Samal ajal esindusmeeskonna treenimisega jätkab Rebane tööd noortega.

Rakvere JK Tarvas lõpetas tänavuse hooaja Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas kümne meeskonna konkurentsis 3. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles