Väike-Maarja vallajuhi palk tõusis

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Indrek Kesküla (vasakul) neljapäeval Väike-Maarjas Konsumi kaupluse avamisel.
Vallavanem Indrek Kesküla (vasakul) neljapäeval Väike-Maarjas Konsumi kaupluse avamisel. Foto: Marianne Loorents

Eile kogunes Rakkes istungile Väike-Maarja vallavolikogu. 19 volinikust oli kohal seekord 17. Puudusid opositsiooni kuuluvad Enno Eilo ja Andrus Blok.

Volikogu kinnitas teiste päevakorras olnud küsimuste hulgas vallavalitsuse koosseisu ning vallavanemale makstava töötasu ja hüvitiste suuruse.

Viieliikmelisse vallavalitsusse kuuluvad volikogu üksmeelsel kinnitusel Väike-Maarjas lisaks vallavanem Indrek Keskülale veel abivallavanem Kaarel Moisa, IT-juht Urmas Reinart, keskkonnanõunik Leie Nõmmiste ning endine Rakke vallavalitsuse liige, samas maanõuniku ametit pidanud Piret Lükk.

Vallajuht Indrek Kesküla uus palganumber on 2600 eurot, isikliku sõiduauto kasutamist kompenseeritakse talle 335 euro suuruses summas ning mobiiltelefoni kasutamist kuni 40 euro ulatuses.

Väike-Maarja volikogu neljast kinnitatud komisjonist kolm ehk hariduskomisjon, sotsiaalkomisjon ning kultuuri-, spordi- ja külaelu komisjon on 11-liikmelised ning majanduskomisjon esialgu kümneliikmeline. Viimasesse on planeeritud üks koht veel opositsioonileeri esindajale.

Revisjonikomisjoni moodustamist neljapäevasel volikogu istungil päevakorras ei olnud, mistõttu see lükkus edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles