Jõulurõõm jõuab heade toetajate abil ka haiglatesse

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulud.
Jõulud. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

MTÜ Naerata Ometi korraldab tänavu juba üheksandat aastat jõuluaegset ringkäiku mööda Eestimaa haiglaid, viies kingitusi ja jõulurõõmu seal viibivatele lastele.

"Meil on väga hea meel, et oleme juba leidnud häid toetajaid oma pikaajalisele heategevusprojektile "Jõulud haiglas". Kindlasti on aga kõik soovijad jätkuvalt oodatud projektiga liituma, et saaksime koos rõõmustada võimalikult paljusid lapsi, kelle jaoks tänavused jõulud pole võibolla kõige õnnelikumad," ütles MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimees Kuno Kompus. Ta lisas, et ühtekokku on haiglates kavas jagada üle 300 kingituse.

"Meie teeme oma kollektiivis jõuludeks väikesed sümboolsed kingid, millel juures on sildike kirjaga: "Tegime sinu eest kingi ka haiglas olevate laste jõulude toetuseks"," rääkis advokaat Ilo-Hanna Keres, kes töötab heategevuslikku jõuluprojekti toetavas advokaadibüroos Glikman Alvin.

"Oleme küll ettevõtte töötajad, aga samal ajal ka emad ja isad, kes teavad, kui kurb on haige lapse meel. Meie jaoks väikese liigutusega laste südamesse saabuv rõõm on rahas hindamatu! See toob meile suurema jõulutunde ja meelerahu kui ükskõik milline materiaalne asi," lisas Ilo-Hanna Keres.

Ringkäiku haiglatesse alustatakse 19. detsembril Tallinna lastehaiglast ning järgneva nelja päeva jooksul külastatakse lapsi veel 16 haigla lasteosakonnas üle Eesti. Kinke jagavat jõuluvana saadavad ringkäigul ka üllatusesinejad, kes aitavad korraldada haiglas viibivatele lastele meeldejääva päeva.

Projektiga liituma on oodatud kõik, kes soovivad haiglas viibivate laste jõulud rõõmsamaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles