Rimi kauplusteketi parim teenindaja on Õie Samma Rakverest

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parimad Rimi klienditeenindajad.
Eesti parimad Rimi klienditeenindajad. Foto: Emilia Martin / Rimi

Tänavu toimus Rimi parima klienditeenindaja ehk Nobenäpu valimine juba 11. korda, sel aastal osutus võitjaks Rakvere Rimi hüpermarketis töötav Õie Samma, kes sai auhinnaks 1000-eurose reisivautšeri.

Samma on Rakvere Rimis töötanud 9 aastat. Nobenäpu finaali jõudis 15 Rimi teenindajat üle Eesti.

Õie Samma ütleb, et kõige enam meeldib talle oma töö juures kollektiiv – kaastöötajad on alati abivalmis ning sõbralikud. "Lisaks toredale kollektiivile on ka kliendid väga sõbralikud," sõnas ta. "Arvan, et mida inimene ise välja peegeldab, seda ta ka teistelt tagasi saab. Nende üheksa aasta jooksul, mis ma olen müüjatööd teinud, võib negatiivseid kogemusi kokku lugeda ühe käe sõrmedel. Viimaste aastate puhul ei meenu mulle ühtegi sellist juhtumit, et klient oleks pahasena poest välja läinud. Ma püüan alati klientidele olukorda selgitada ning pakkuda lahendusi."

"Meie tublid teenindajad on alati tunnustust ja kiitust väärt, aga peame oluliseks, et teenindajatel oleks huvi ja võimalusi oma professionaalsuse järjepidevaks arendamiseks," märkis Rimi personalijuht Kaire Tero. "Teenindusmeisterlikkuse võistlus on just see koht, kus kirglikud teenindushuvilised saavad võimaluse oma senised kogemused ja õpipingutused pisut teistmoodi proovile panna, kolleegidega mõõtu võtta ja lisaks ka ühest vahvast kogemusest osa saada. Võistlus on meile näidanud, et kõik teenindajad, kes oma tööd südamega teevad, saavad ka keerulisemates teenindussituatsioonides suurepäraselt hakkama, olles omakorda inspiratsiooniks teistele kolleegidele."

Teise koha ning 750-eurose reisivautšeri pälvis Nobenäpu konkursil Tuuli Parts Pärnu Rimi hüpermarketist. Kolmanda koha ja 500-eurose reisivautšeri sai Tiina Mägi Rakvere Rimi hüpermarketist.

Rimi Nobenäpp on kuid kestev võistlus, mille käigus pannakse klienditeenindajaid proovile  erinevates teenindussituatsioonides.

Rimi Eesti Food AS-i kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 263 kauplust, sealhulgas 78 hüpermarketit (neist 15 Eestis), 139 supermarketit (neist 71 Eestis) ja 46 odavmüügikauplust. Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles