Eesti Autospordi Liit tunnustas Oleg Grossi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross.
Oleg Gross. Foto: Meelis Meilbaum

Neljapäeval toimus Saku suurhallis traditsiooniline pidulik gala "Eesti autospordi tähed 2017". Rekordilise 960 inimese osalusel autasustati ja tunnustati tänavuse aasta kõikide autospordi distsipliinide ja klasside Eesti meistri- ja karikavõistluste esikolmikuid, tänati toetajaid ja õnnitleti juubilare. Teiste hulgas tänati Ott Tänaku pikaajalise toetamise ja Kehala ringi väljaehitamise eest Oleg Grossi.

Lisaks medalivõitjatele kuulutati välja ka 2017. aasta parimad autosportlased.

Galalt ei puudunud ka Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen ja EOK president Urmas Sõõrumaa, kes rõhutasid mõlemad, kui edukas oli 2017. aasta Eesti autospordile.

Samuti innustati noori veel rohkem erinevates sarjades kaasa lööma, et kasvaks veel peale uusi Tänakuid, Järveojasid, Aroneid, Vipse, Ligureid. Rändauhinnad andis üle Eesti autospordi elav legend Uno Aava.  

Osalejate hulgas olid ka 2017. aasta autoralli maailma meistrivõistluste kolmanda koha omanikud Ott Tänak ja Martin Järveoja, kes said kaks tunnustust: Karl Siitani nimelise rändauhinna "Parim rahvusvaheline tulemus rallil" ja aasta parima rallimeeskonna nimetuse. Saalis kohal olnud autospordi rahvas tänas üheskoos Otti ja Martinit eduka hooaja eest, neile püsti seistes aplodeerides.

2017. aasta parimad autosportlased

Parim kardisportlane: Siim Leedmaa

Parim driftisportlane: Mihkel Norman Tults

Parim kiirendussportlane: Gert Leisson

Parim 4x4 offroad sportlane: Hardo Mere

Parim veoautokrossis: Erko Sibul

Parim rallikrossis: Janno Ligur

Parim ringrajasõitja: Jüri Vips

Parim rallipaar: Ott Tänak – Martin Järveoja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles