Arhitektuuripreemiale kandideerivad Rakvere Teatrikino ja Kiltsi kaardilossi ekspositsioon

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatrikino.
Rakvere teatrikino. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna pärjatakse Tallinnas Vabal Laval aasta parimad arhitektuurivaldkonnas. Pidulikul auhinnatseremoonial antakse üle Eesti kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali, Eesti Arhitektide Liidu, Eesti Maastikuarhitektide Liidu ja Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemiad.

Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemiale kandideerib Kiltsi kaardilossi ekspositsioon, mille autorid on Margit Argus ja Siim Karro. Eesti kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali preemiale aga Rakvere Teatrikino, autoriks arhitekt Raul Vaiksoo koos Kristo Vaiksoo ja Krista Areniga.

Kõigi nomineeritud arhitektuuriobjekte ja nende autoreid saab näha SIIT

Eesti Sisearhitektide Liit tähistab oma aastapreemiate väljaandmisega sel aastal tähtpäeva – preemiaid jagatakse 40. korda. 

Konkursile laekus tähtajaks 70 tööd, mille seast valis rahvusvaheline žürii koosseisus sisearhitekt Kees Spanjers (Holland), arhitekt Jan Skolimowski, sisearhitekt/disainer Kaido Kivi, sisearhitekt Pille Lausmäe ja disainiajaloolane Kai Lobjakas välja 33 nominenti ja 4 preemiasaajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles