Rakvere lõpetas nädala võidulainel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi.
Rakvere Võrkpalliklubi. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi oli tänases Credit24 meistriliiga võrkpallilahingus 3:0 (geimid 25:22, 25:20 ja 25:21) parem OC Limbaži / MSG meeskonnast.

Turniiritabelis eelviimasel, 13 kohal olevad lõunanaabrid jäid Rakverele selgelt alla igas mänguelemendis. Siim Ennemuist kogus 15 punkti (+13), Andris Õunpuu ja Joonas Popman lisasid kumbki 8 punkti. Rakvere kogus blokist 9 punkti (neist 6 läks Ennemuisti kontole), servilt saadi otsepunkte 6 ja pallingul eksiti seejuures vaid 8 korda. Servi vastuvõtul näitasid Andres Toode hoolealused koguni protsenti 90,9 ja rünnakuid realiseeriti 64,9-protsendilise täpsusega. Limbaži resultatiivseimana kogus Atvars Ozolinš 20 punkti (+13). Nende protsent vastuvõtul oli 82,9 ja rünnakul 59,5. Blokiga koguti 5 punkti, serviga 3 (tehti ka 5 viga). Rakvere tõusis liigatabelis Bigbank Tartust mööda 4. kohale, 15 mänguga on kogutud 31 punkti. Tartul on viiendana punkte 29 ja peetud 13 kohtumist. Neljapäeval toimub võõrsil Rakvere teine Eesti karikavõistluste poolfinaallahing Saaremaa vastu. Esimeses kohtumises alistus Rakvere Saaremaa Võrkpalliklubile kodusaalis 0:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles