Eesti Raudtee kahekordistab Vene turistide nõudluse tõttu vagunite arvu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee.
Raudtee. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Vene turistide huvi Tallinna külastada kasvab jätkuvalt. Eesti Raudtee on planeerinud tänavuseks pühade- ning aastavahetuse perioodiks Tallinna–Peterburi–Moskva rongile lisavaguneid ning väljumisi, et kõikidele huvilistele jätkuks pileteid.

"Meil on hea meel tõdeda, et reisijate arv Venemaalt on jätkuvalt kasvus ning detsembrikuu esimesed kümme päeva näitavad juba 20-protsendilist tõusu võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Seetõttu oleme planeerinud kaks lisaväljumist ning kahekordistanud vagunite arvu," kommenteeris Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Kaljusaar.

Tavapäraselt on Moskva–Tallinna liinil kasutatud seitset vagunit, kuid 22. detsembrist kuni 10. jaanuarini suurendatakse vagunite arvu kuni viieteistkümneni ning sõidugraafikusse lisatakse 30. detsembril ja 2. jaanuaril Moskvast lisaväljumine. Sellise vagunite arvuga tuleb Eestisse ühe rongiga kuni 550 külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles