Uute vallaelanike vahel loositakse kopsakas preemia

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja.
Väike-Maarja. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Kadrina vald ergutab elanikke ennast valda sisse registreerima ja lubab värskete vallakodanike vahel loosida välja jalgrattaid, siis Väike-Maarja paneb sama üleskutset esitades välja tuhandeeurose preemia.

Vallavanem Indrek Kesküla sõnul läks aasta tagasi korraldatud analoogne kampaania edukalt, sest ainuüksi mullu detsembris lisandus Väike-Maarja valla registrisse umbes kakskümmend uut inimest. Tookord loositi kõikide uute vallaelanike vahel välja kaks tuhande euro suurust preemiasummat.

Tänavu selgub preemia omanik veebruaris peetaval vabariigi aastapäeva kontsertaktusel. „Eesmärk ongi panna valda elama tulnud inimesi mõtlema sissekirjutuse peale ja aasta lõpus oleks mõistlik see korda ajada,“ lausus Kesküla. „Kui isegi viis või kümme inimest üleskutse peale reageerib, siis oleme igal juhul võidus.“

Aasta alguse seisuga oli Väike-Maarja vallas 4487 ja sellega sundliidetud Rakke vallas 1626 elanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles