Rakverlased teenisid jalgpallimälumängul hõbeda

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallimälumängul osales tänavu 44 võistkonda. Teise koha võistkonda kuulusid Rakverest pärit Sten Klaasen ja Jaan Roos.
Jalgpallimälumängul osales tänavu 44 võistkonda. Teise koha võistkonda kuulusid Rakverest pärit Sten Klaasen ja Jaan Roos. Foto: Brit Maria Tael / Eesti Jalgpalli Liit

Neljapäeval toimusid üheksandat korda Eesti meistrivõistlused jalgpallimälumängus, millest võttis osa 44 kuni kolmeliikmelist võistkonda.

Tallinna ülikoolis peetud üritusel saavutasid võistkonna Ümisejad koosseisus teise koha Rakverest pärit jalgpallikohtunikud Sten Klaasen ja Jaan Roos, kelle tiimikaaslaseks oli samuti riigi tippvilemeeste hulka kuuluv Hannes Reinvald.

Jalgpallimälumängu võidu noppis võistkond MRG Vilistlased (Jaak Sõnajalg, Johannes Vedru, Kristjan Remmelkoor), kes kogus 69 punkti. Ümisejad said teisena 64 ja Barankad (Raul Ojassaar, Ivar Lepik, Erki Lomp) kolmandana 59 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles