Galerii: maakonna õpilasfirmad pidasid laata

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Rakvere Põhjakeskuses peetud esimesel Lääne-Viru maakonna õpilasfirmade laadal selgusid paremad kolmes võistluskategoorias.

Parima toote või teenuse kategoorias valis kuueliikmeline žürii üksmeelselt võitjaks Tamsalu gümnaasiumi õpilasfirma Lacos söejäätise.

Müüjatest tunnistati parimaks Rakvere reaalgümnaasiumi õpilasfirma Puuka, mis tegeleb puidutööstuse ülejääke kasutades eeterlike õlidega lõhnastatud küünlaaluste valmistamisega.

Väljapaneku eest pälvis parimale mõeldud auhinna Tapa gümnaasiumi õpilasfirma Kotshok, kelle toodanguks on eestikeelsete kirjadega puuvillased kotid.

Lääne-Viru õpilasfirmade laadalt võis leida hulga omanäolisi tooteid: maisi-šokolaadikrõpse, smuutisid, mille topsidel kirjas motiveerivad laused, huvitavaid käsitööhelkureid, embleeme, käsitöökomme, küünlaid ning puidust joogialuseid.

Laadal osales 11 õpilasfirmat Rakverest, Kundast, Väike-Maarjast, Tapalt, Kadrinast, Simunast ja Tamsalust.

Ettevõtmise korraldas Lääne-Virumaa arenduskeskus ning ettevõtlikke noori aitasid tunnustada ja ergutada Luminor Pank, Aqva Hotel & Spa, Põhjakeskus, Sushi Tiger ning Päts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles